replika ure

Kajaksejler

Sejler du kajak?

HavkajakkerLink til Booking kalender

Link til kajak kalender

Så kan du blive medlem af Espergærde sejlklubs kajakafdeling og være med til at præge aktiviteterne og sejlerlivet. Sejlklubben har et stort klubhus, som ligger lige ned til stranden, så det er let at få kajakken i vandet.

Ro-aften hver torsdag kl. 18.30

Vi sejler ud fra stranden hver torsdag aften. Kom i god tid og gør klar. Så hjælper vi hinanden med at få kajakkerne hen over stranden. Turene går langs kysten i 1-2 timer afhængig af vejr, vind og fremmøde. Hver ro-aften har en rovagt, som står for turen, noterer turen i kajakbogen i klubhuset og sørger for at alle kommer med hjem.

Alle skal være reglementeret påklædt med redningsvest. Vi opfordrer alle til at tage et kajakkursus. Men for nybegyndere, som ikke har været på kurset endnu, er ro-aftenerne en tryg måde at starte på.

Kajakplads
Klubben råder over ca. 30 udendørs kajakpladser – nogle af dem under klubbens terrasse og resten i stativer i klubbens have. En kajakplads koster 300 kr. for hvert halvår med skift 1. april og 1. oktober. Medlemmerne skal selv forsikre deres kajakker, og visse forsikringsselskaber kræver, at kajakken bliver hjemtaget om vinteren.

Kajakpladserne i stativerne er alle til rådighed i sommerhalvåret, men der er færre pladser om vinteren, fordi pladsen også benyttes til klubbens joller.

Opbevaring af udstyr
Som medlem får man adgang til klubhuset, herunder adgang til et aflåst fællesrum i kælderen til udstyr. I kælderen er der desuden bad og omklædningsrum.

Som medlem kan man desuden leje klubhusets sal og køkken til private arrangementer. Mere info herom under praktisk info her på hjemmesiden.

Låne-kajakker

Klubben har fire lånekajakker.  Det koster 600 årligt + medlemskab at benytte lånekajakkerne.

Sociale aktiviteter
Espergærde Sejlklub arrangerer en række sociale aktiviteter for alle medlemmerne. Sæsonen starter med standerhejsning og slutter med standernedhaling – begge dage fejres med frokost i klubhuset. Der arrangeres desuden grillaftener, Sankt Hans fællesspisning mm.

Medlemskab
For at ro i Espergærde Sejlklub skal man være medlem af klubben. Det koster 1.000 kr. årligt for enkeltpersoner over 20 år, 1.250 kr. for par og 1.500 kr. for en husstand. Hvis man får tildelt en kajakplads, koster det derudover 300 kr. pr. kajak pr. halvår. Se flere detaljer her på hjemmesiden under Praktisk Info/Kontingentpriser.

Klubben er en forening, som drives og finansieres af medlemmerne, med tilskud fra Helsingør Kommune. For at være medlem kræves det, at man bidrager til klubbens virke f.eks. ved at deltage i klubbens arbejdsweekender. Du kan også bidrage som træner, bestyrelsesmedlem, materielforvalter, oldfrue eller via klubbens andre tillidshverv.

  • Har du lyst til at være med, så kontakt Kajakgruppens formand Marlene Meyer på tlf: 40 79 50 09 eller kajak@essejlsport.dk