replika ure

Støtte og sponsorater

Støtte og sponsorering er af væsentlig betydning for Espergærde Sejlklubs muligheder for at opruste og forny vor bestand af ungdomsjoller samt følgebåde.
Espergærde Sejlklub har de seneste år modtaget støtte eller sponsorering fra virksomheder og fonde – se omtale nedenfor. Vi takker fonde, virksomheder og klubmedlemmer for støtte til udvikling af vor ungdomsafdeling. Støtten – direkte eller indirekte – er anvendt til anskaffelse af nye ungdomsjoller og følgebåde. 
Er du interesseret i at høre nærmere om muligheden for at støtte Espergærde Sejklub, så send en mail til klubbens kasserer Lars Korsbæk Breum på espergaerde_sejlklub@hotmail.com.
Espergærde Sejlklub har fra Alfa Laval modtaget et sponsorat i 2017, som anvendes til anskaffelse af tre trisails (som er mindre træningssejl til nye/små optimistsejlere). Alfa Lavals logo bliver eksponeret på hvert af de tre sejl.
SparNord
Espergærde Sejlklub og Spar Nord indgik en sponsoraftale for 2014. Aftalen indeholdt forskellige forhold.
Spar Nord fonden har i efteråret bevilget 20.000 kr. som bidrag til anskaffelse af endnu en Zoom8-jolle.
Spar Nords logo eksponeres på et af klubbens såkaldte trisails (som er mindre træningssejl til nye/små optimistsejlere).
Ud over dette bidrag indeholdt aftalen bl.a. dækning af udgifter til en klubaften for medlemmerne, samt et sponsortilbud til klubbens medlemmer, som både klubben og klubbens medlemmer har en fordel af.
Sponsorat indgået i 2016 omfattende gratis adgang til anvendelse af NemTILMELD, som er et meget velfungerende og brugervenligt univers til at håndtere tilmeldinger til arrangementet – med og uden betaling.
Pantaenius logo
http://www.pantaenius-group.com/content/2351
Sponsorat indgået i 2015 med støtte i form af bidrag til ungdomsafdelingens jollepark.
Pantaenius logo eksponeres på et af klubbens såkaldte trisails (som er mindre træningssejl til nye/små optimistsejlere).
Logo KronborgMarine
Løbende støtte med flotte lodtrækningspræmier til stævner og rabataftale på klubbens indkøb.
.