Årets Niels

Overskud til at være der for alle andre, når den eneste belønning, er arbejdet i sig selv. Ny pris, som påskønner den særlige personlige indsats, er for første gang blevet uddelt i Espergærde Sejlklub.

Offentliggjort den 24.11.2011

15 årige Matthias er for længst stoppet med at sejle Optimistjolle, men hans far Niels er stadig den person, man med størst sandsynlighed løber ind i, når man forvilder sig ned i Espergærde Sejlklub på træningsdage for optimistsejlerne. Lederen af trænerteamet hos optimistsejlerne, Niels G. Nielsens helhjertede og forbilledlige indsats har i år været så påfaldende, at forældre til nogle af de unge sejlere besluttede sig for at indstifte en pris med navnet ”Årets Niels”.  Prisen gives for den særlige personlige og frivillige indsats i Espergærde Sejlklub.

”Uden folk som Niels kunne det slet ikke lade sig gøre, at alle vores glade børn kom på vandet og lærte så meget, som de gør. Derfor har vi taget initiativ til at hædre Niels for hans utrolige indsats. Håbet er, at der fremover også vil være andre, som vil gøre sig fortjent til at modtage Årets Niels,” siger Leif Nissen, som talte til prisuddelingen.

Hovedpersonen selv modtog prisen på vanlig afslappet vis men havde dog plads til at knytte en kommentar til den:”Tak for prisen alle sammen. Den betyder meget for mig. Jeg håber, at vi kan blive ved med at have optimistsejlere hernede i mange år fremover, og at mange andre de kommende år vil kunne stå med denne pris i hånden, fordi de har gjort noget særligt. Det er faktisk en fornøjelse at træne jeres unger, skal I bare vide, ” sagde Nielsen, som han også kaldes.


På billedet under er Nielsen fanget i sit rette element til træning, hvor munden for en gang skyld er lukket.
Det sker nemlig ikke så tit.
.