Espergærde Sejlklub får ny hjemmeside

 

 

 

Omverden. Først var det klubhuset, så var det jollerne, der fik en tiltrængt opgradering. Nu er tiden kommet til klubbens hjemmeside, som efter en længere ideudviklingsfase i klubbens bestyrelsen ser dagens lys.

Hvis man ikke lige har tid til at lægge vejen forbi Espergærde Sejlklub, kan man nu via klubbenes ny hjemmeside få et indtryk af de mange aktiviteter, der foregår på Strandvejen 167.

-Der er sket meget nyt i klubben de sidste par år med nye joller, følgebåde, presseomtale og forbedringer i klubhuset. Det sidste, der manlger, er, at vi via vores hjemmeside også signalerer, at Espergærde Sejlkkub er en dynamisk sejlklub i rivende udvikling, siger Espergærde Sejlklubs formand, Mikala Nielsen.

Sammen med bestyrelsen håber hun, at den nye hjemmeside vil gøre det nemmere for sejlsportsinteresserede at komme i kontakt med Espergærde Sejlklub.

-Vi arbejder i øjeblikket på at blive en såkaldt “ungdomsvenlig sejlklub” under Dansk Sejlunion. Og i den forbindelse er det vigtigt, at vi møder de unge der, hvor de er, og det kræver en hjemmeside, som er lettere i udtrykket, og som ikke mindst er nem at betjene for os, så den bliver dynamisk og indbydende.