Nordeafonden uddeler 37.000 kr.

Når pladsen i Optimisten bliver for trang, skal der være et alternativt tilbud til vores unge sejlere, så de ikke opgiver sejladsen og melder sig til en anden sport i stedet. Derfor har klubben sat et omfattende indsamlingsprojekt i gang, som i første omgang har resulteret i 37.000 kr. fra Nordeafonden.

Offentliggjort den 18.11.2011

I ansøgningen gik vi efter 200.000 kr., men selvom det altså ”kun” blev til en femtedel i denne omgang, er det alt andet lige en fantastisk god start i en proces, som gerne skulle betyde en omfattende opgradering af vores udstyr.

.
Inden længe sætter klubben et målrettet arbejde i gang med at ansøge blandt lokale virksomheder, hvor udgangspunktet er at sælge reklameplads på siden af jollerne. Mindste beløb er 6.000 kr., og får det beløb får man sit firmanavn/logo på siden af en jolle i tre år. Dansk Sejlunion og rederiet Torm tilbyder ret betydelige rabatter på udvalgte joller, hvis man køber dem inden nytår. Derfor arbejder klubben nu på at finde en finansieringsløsning, så vi ikke behøver at smide alt, hvad vi har i hænderne op til jul, men stadig være i stand til at drage fordel af tilbuddet.

Artikelarkiv – Nordeafonden 18.11.2011


Tid til fælles fundraising
I klubben vil vi i løbet af vinteren udarbejde et prospekt, som medlemmer kan tage med, når de frivilligt forsøger sig med lidt god gammeldags fundraising i lokalområdet. På generelforsamlingen torsdag den 24. november kl. 19 vil man kunne blive klogere på, hvordan det helt konkret kommer til at foregå.

.