Tuborgfondet forgylder ungdomssejlerne

Tirsdag den 26. juni havde Espergærde Sejlklubs ungdomssejlere ikke bare en fantastisk dag på vandet til aftenens træning. Også den efterfølgende klubaften blev uforglemmelig, da Tuborgfondets Olaf Jørgensen kom forbi og uddelte en check på 33.000 kr., som er resultatet af den ansøgning, Espergærde sejlklub har indsendt for at få en ny zoom 8 jolle.

”Det er altid en glæde at kunne uddele penge, som går til børn, der dyrker idræt,” sagde Olaf Jørgensen og fortsatte:

”Tuborgfondet har siden sin stiftelse i 1931 støttet gode formål med ca. 820 mio. kr., målt i nutidsværdi til omkring 15.000 projekter, og at I hermed har fået mulighed for at købe en jolle, så de større børn kan fortsætte med at sejle efter optimistjollen, er helt i tråd med ideen bag fondet.”

Velkommen til ”Luffe”
Den ny zoom 8 jolle, som pengene fra Tuborgfondet er blevet brugt til, blev ved samme lejlighed døbt ”Luffe”. Cecilia Breum var den heldige sejler, som fik æren af at hælde champagne ud over Luffe.

 

Det er kasserer Lars Breum (tv) og Olaf Jørgensen, der holder checken. Ellers er på billedet Julius, Peter, Frej, Cecilia, Emmeline, Jeff, Phillip, Christian, Nicolai, Thomas og Frederikke.