Støtte og sponsorater

Støtte og sponsorering er af væsentlig betydning for Espergærde Sejlklubs muligheder for at opruste og forny vor bestand af ungdomsjoller samt følgebåde.
 
Espergærde Sejlklub har de seneste år modtaget støtte eller sponsorering fra virksomheder og fonde – se omtale nedenfor. Vi takker fonde, virksomheder og klubmedlemmer for støtte til udvikling af vor ungdomsafdeling. Støtten – direkte eller indirekte – er anvendt til anskaffelse af nye ungdomsjoller og følgebåde. 
 
Er du interesseret i at høre nærmere om muligheden for at støtte Espergærde Sejlklub, så send en mail til klubbens kasserer på kasserer@essejlsport.dk.
 
 
Espergærde Sejlklub har fra Alfa Laval modtaget sponsorater i 2017 og i 2020, som er anvendt til hhv:
  • anskaffelse af 3 trisails (mindre træningssejl til nye/små optimistsejlere). Alfa Lavals logo er eksponeret på hvert af de 3 sejl.
  • anskaffelse af 4 minisejl (mindre træningssejl til mindre sejlere og/eller til brug i lidt hårdere vejr) til vore Tera-joller. Alfa Lavals logo er eksponeret på hvert af de 4 sejl.
Samlet set eksponeres Alfa Laval dermed på i alt 7 sejl.
 
 
 
Pantaenius logo
http://www.pantaenius-group.com/content/2351
 
Sponsorat indgået i 2015 og fornyet i 2020 med støtte i form af bidrag til ungdomsafdelingens jollepark.
Pantaenius logo eksponeres på et af klubbens såkaldte trisails (som er mindre træningssejl til nye/små optimistsejlere) og vil blive eksponeret yderligere efter fornyelsen i 2020.
 
 
 
 
Espergærde Sejlklub blev af NemTILMELD tildelt et sponsorat i 2016 omfattende gratis adgang til anvendelse af NemTILMELD, som er et meget velfungerende og brugervenligt univers til at håndtere tilmeldinger til arrangementet – med og uden betaling. Vi har anvendt systemet siden med meget stor tilfredshed.
 
 
 
 
 
 
Logo KronborgMarine
Løbende støtte med flotte lodtrækningspræmier til stævner og rabataftale på klubbens indkøb.
 
 
 
 
 
SparNord
 
Espergærde Sejlklub og Spar Nord indgik en sponsoraftale for 2014. Aftalen indeholdt forskellige forhold.
 
Spar Nord fonden har i efteråret bevilget et bidrag til anskaffelse af endnu en Zoom8-jolle.
 
Spar Nords logo eksponeres på et af klubbens såkaldte trisails (som er mindre træningssejl til nye/små optimistsejlere).