Espergærde Sejlklub aktiviteter 2019 – læs mere og tilmeld dig her

Sæsonen er i gang … Fortsætter det gode vejr, kan vi få en god lang sæson med masser af muligheder. Vi har også noget til dig – om du er nyt eller eksisterende medlem.

Nedenfor kan du se mere om vore tilbud, og du kan tilmelde dig direkte her:

https://essejlsport.nemtilmeld.dk/21/at-u5rmruoe/

Ungdomsjolleordning:

  • med optimistjoller til de mindste/yngste sejlere
  • og Tera, Feva og Zoom8 til de større børn/unge
  • der er intern træning med i ordningen 2 gange ugentligt i sæsonen
  • nye sejlere kan købe et prøveforløb med 6 gange i, som vi modregner, hvis man fortsætter. Man skal gerne være ca. 9 år ved opstart. Vi har et antal pladser til rådighed, som kan bookes efter først til mølle princippet. Er der ikke plads i maj, har vi mulighed igen i august, som man kan skrive sig på ventelisten til
  • yngre børn på 7-8 år, som ikke er klar til et prøveforløb, kan deltage på ællingehold hos os, hvor man leger ved og på vandet og får afprøvet, om det måske kan være noget for en at komme til at sejle senere. Her kan man skrive sig på ventelisten og vil få nærmere info, når vi i forhold til vejr og vandtemperatur starter op. Også her kører vi et prøveforløb på 6 gange

Se mere her: NY UNGDOMSSEJLER 2019 – til uddeling

Seniorjolleordning med 5 laserjoller og en enkelt snipejolle (som er ledig p.t.). Man køber sig adgang til en jollepulje, hvor man kan booke tid i en bookingkalender. Der arrangeres ugentlige fællessejladser og løbende kapsejladser. Undervisning er muligt, når der er frivillige trænere til det.

Se mere her: Seniorjollesejler 2019

Kajakaktiviteter

  • for roere med egen kajak, som man kan leje stativplads til. P.t. er der venteliste til plads, som man kan skrive sig på (først til mølle)
  • og for roere uden egen kajak, som kan købe sig adgang til en pulje af klubkajakker, hvor man kan booke tider i en bookingkalender
  • der arrangeres ugentlige fællessejladser og forskellige løbende aktiviteter

 

Kølbådsaktiviteter for kølbådssejlere med egen båd. Klubben har ikke en skolebåd, men der arrangeres løbende sociale aktiviteter, fælles ture og en fælles kapsejlads.

Generelt er der året igennem forskellige sociale aktiviteter, hvor man kan møde andre medlemmer af klubben. Man kan få adgang til klubhuset, herunder adgang til relevante grejrum. I kælderen er der desuden bad og omklædningsrum. Som medlem kan man efter 2 års medlemskab leje klubhusets sal og køkken til egne fødsels- og mærkedage.