Andreas Sejler sig til klubmesterskab

Sidste år var det på trods af en stædig indsats i rum sø en ekspeditionssag for Andreas Breum at hæve pokalen som klubmester 2010, fordi han var den eneste, der gennemførte en sejlads. Men i år forsvarede han titlen mod 14 konkurrenter, og denne gang blev der kæmpet.

Offentliggjort den 18.11.2011

Det var spænding til det sidste. Over tre søndage og 13 sejladser kunne Andreas Breum søndag den 6. november 2012 endelig modtage den fortjente hyldest, efter han med en sejr i sidste sejlads slog sin position fast som Espergærde Sejlklubs pt. mest formstærke optimistsejler. På en flot andenplads kom Philip Saabye, mens Christian Nissen tog sig sikkert af tredjepladsen. Se de øvrige placeringer og billeder fra sejladserne og præmieoverrækkelsen nedenfor. 

Andreas Breum forsvarede hermed sin titel, som han i 2010 kom lidt lettere til, idet han på grund af et voldsomt uvejr og 17 sekundmeter kun behøvede at gennemføre en sejlads. Resten af historie.


Sejlerskole over vinteren

Der vil i løbet af vinteren blive afholdt ca. fire undervisningsaftener, hvor Optimisterne vil lære om grundlæggende teori og regler. Forløbet afsluttes med et diplom, som ligger i naturlig forlængelse af Dansk Sejlunions Diplomsejlerskole. Program og datoer vil snart blive rundsendt på til medlemmerne på mail.